Monday, January 10, 2011

FACEBOOK AKAN DITUTUP

Betul ke khabar yang aku dengar ni...  baru saje terbaca cerita dari blog pezol mmg terkejut... Ala tak syoknya... kat Facebook la tempat aku menghilangkan boring kalau tak tahu nak buat apa2 kat rumah... lagi satu bilamana kawan-kawan yang dah lost contact boleh jumpa semula... berniaga pun syok kat Facebook ni...


Khabarnya, CEO facebook , Mr Mark Zuckerberg tu cakap, kehidupannya tak bahagia dengan bekerja di syarikatnya. 

single

Entahlah, aku pun tahu nak cakap apa lagi. Aku pun dengan segera searching this info kat Google... Apa-apa pun check it out info link kat bawah ni...

2) NST
3) pezol

Nota : ada buruk baik nya bermuka buku ni.. tapi kita ambil yang positive jek ya kawan-kawan



Labels: , ,

2 Comments:

At Monday, 10 January, 2011 , Blogger zaty luvlianncezzz said...

khabar angin ja kn?

aduyai~ :(

 
At Tuesday, 11 January, 2011 , Blogger aisyahalya said...

ye ke.. kalau khabar angin alhamdulillah... hehehehe

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home