Tuesday, November 30, 2010

KELAS TAJWID SESI KE-2

Just terbaca email dari aku punya 'office mate' tentang jemputan 'taklimat kelas pengajian Tajwid sessi ke 2' hari Rabu 1hb December 2010.... kadang-kadang malu dengan diri sendiri sebab masa sesi pertama dulu belajar tak habis disebabkan lebih mementingkan makan tengahari... hopefully kali ni kuat sikit nak joint kelas tu...

dalam pada tu email yg dihantar tu ada kata-kata hikmah  tentang satu persoalan berkenaan 'al-quran'......


"Ever wonder what would happen if we treated our Quran like we treat our cell phone?

What if we carried it around wherever we went?
What if we flipped through it several time a day?
What if we turned back to go get it if we forgot it?
What if we used it to receive messages from the text?
What if we treated it like we couldn't live without it?
What if we gave it to Kids as gifts?
What if we used it when we travelled?
What if we used it in case of emergency?
This is something to make you go....hmm...where is my Quran?
Oh, and one more thing.
Unlike our cell phone, we don't have to worry about our Quran being
Disconnected because Allah already paid the bill.
Makes you stop and think 'where are my priorities? And no dropped calls!"

aku sukakannya....macam Puan Sarifah Yaacob kata... being human it is always difficult to do good things..itulah cabaran untuk menuju ke SYURGA ALLAH yang kekal abadi……marilah kita sama-sama bermuhasabah sempena maal hijrah…penghijrahan kearah lebih baik dari semalam, tahun lepas dan tahun-tahun sebelumnya..….Insya Allah..

Thanks to my friend Zairol for the best quote for the day.......




Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home