Monday, April 4, 2011

Pencuri......

Ooooo dah berkurun aku tak update blog... hehehe sibuk kan.. almaklum year end closing... E&Y auditor pun dah datang.. huhuhuhuhu


kali ni nak ceritakan kat korang pasal satu kisah:


my hubby : ibu, ayah dapat pahala banyak hari ni...
aku : eh apsal pulak tetiba cerita pasal pahala banyak
my hubby : nanti ayah cerita...


Actually nak cerita pasal pencuri yg memang tak patut... ceritanya begini..


my hubby ni ada kedai T-shirt, Premium & Gift kat Giant Hypermarket Seksyen 13, Shah Alam... seperti biasa nak dekat pukul 10malam, dia akan menjengah masuk ke dlm Giant untuk membeli barang-barang rumah yang mana kurang...


kebetulan beras dan telur sudah habis..... so, menyopping lah kan... 


my hubby beli 


1) beras Sakura 




Gambar hiasan : Ehsan Mr Google

 2) Telur Sepapan


Gambar Hiasan : Ehsan Mr Google
3) Air Twister 


Gambar Hiasan : Ehsan Mr Google
Jumlah keseluruhan bill RM59.00


Macam biasa kan org lelaki ni sebelum balik sembang kosong jap kat kedai member baik lebih kurang 10meter jek jaraknya dari kedai my hubby .. barang-barang yg di shopping tadi ditinggal jap kat depan kedai .... lepas lima belas minit... bila nak amik barang dlm trolly ... dah takde.. trolly je yg tinggal... 


tercengang jap dia.. tapi dalam hati my hubby terus doa.. dia dah halalkan...


tapi aku mmg tak boleh terima.. sebab yg dicuri tu makanan... jadi darah daging tau... sabo je la... pencuri millenium...





Labels:

2 Comments:

At Monday, 04 April, 2011 , Blogger AziE said...

rembat je mana yang sempat. Iskhhh...iskhhh

 
At Tuesday, 05 April, 2011 , Blogger aisyahalya said...

kak azie: melampau kan geram nya tp terpaksalah beli beras yg gred rendah skit..

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home