Tuesday, February 15, 2011

PENCARIAN GAUN TERCANTIK

ada anak gegirl... ada gaun yg menarik.... jom sertai PENNCARIAN  gaun tercantik yg dianjurkan oleh Kak La atau singgah ke blog beliau MyLa Flower Girl untuk keterangan yg lebih lanjut...


aku ni salah seorang pelanggan yang setia dengan nya... 3 kali membuat tempahan flower girl dress dari hasil jahitan creativenya untuk my Gegirl...... 


aku pun nak masuk jugak.. tp gaun apa yg aku pertandingkan rahsia kena tunggu.... jom kita tengok budak2 comel pakai baju flower girl..... rasa mcm nak gigit kan... hehehehe
















Ha.. tengok la.. comel nya.... sapa yg belum kawin & nak merancang berkahwin dlm masa terdekat dan teringin ada iringan flower girl yg comel dan ada anak saudara yg kiut miut... buat la tempahan baju flower girl dgn Kak La... gerenti puashati... 

Labels: , ,

2 Comments:

At Sunday, 27 February, 2011 , Blogger fadimk said...

Thanks azimah!
Kak La tunggu gambar aisyah & alya.

 
At Tuesday, 01 March, 2011 , Blogger aisyahalya said...

kak la : tgh sibuk nak berposing ni....insya Alah

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home