Thursday, January 13, 2011

Bloglist Anastasyea Bulan Februari 2011



Aku tak kira nak joint jugak... lagipun aku memang suka baca blog dia... memang seronok dan penuh informasi.. nak- nak diri aku yang masih merangkak-rangkak dalam dunia 'blogger'...


Tak kisah la orang nak cakap apa-apa yang penting aku nak jugak... terima kasih ya anastasyea kerana bagi peluang.... 


Tarikh tutup 30 Januari 2011... jadi sapa-sapa yang teringin nak tersenarai dalam blog anastasyea, jom buat sama-sama...


Cara-caranya seperti berikut :


Pertama... Buat satu post pasal segmen ini dengan tajuk 'Bloglist Anastasyea Bulan Februari 2011' Kemudian masukkan gambar header kat atas tu supaya blogger yang belum mengenali beliau .. boleh kenal. Bak kata peribahasa .. tak kenal maka tak cinta! .. 

kedua .. Create satu link ke blog beliau. Bukan dua dan tiga .. hanya satu sahaja. Tapi kalau rerajin nak letak sepuluh pun .. dia tak kisah. Lagi suke ada la!

Ketiga .. Pastikan anda meletak link blog ini diexchange link ataupun bloglist blog anda. Nanti kalau saya datang check dan link tersebut tak ada .. maka secara automatik .. penyertaan anda digugurkan! 



ok cuba jangan tak cuba tau...

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home