Tuesday, April 5, 2011

Happy Birthday to Aisyah, Alya, Ali & Aku juga....

Happy Birthday to you.. happy birthday to you.. happy birthday to Aisyah.. Alya & Ali.. Happy Birthday to me.. hihihihihi... we all punya birthday semua dekat-dekat except encik hubby sorang je jauh tarikhnya.... 


Hari ni 5.4.2011.. genap umur Ali 2 tahun... sedihnya hnya ciuman dari ibu je sebelum pegi keje tadi.... masa pegi keje dia belum bangun dr tido lagi.. nak bangunkan.. alamat terlambat pergi keje.. takper lah.. balik nanti ibu beli kek utk Ali ok.... Nak beli hadiah apa ye utk satu-satunya anak lelaki aku ni......


2.4.2011.. genap umurku 32 tahun... same month dgn Ali.... Encik Hubby beli kan handbag Merah seperti yang diharapkan...... yang penting 'Leather'.... Thanks ayah.. i love you...


Ini lerr begnya.. aku senyum smpi ke tengkuk...
20.3.2011.. & 27.03.2011 .. Aisyah turn 7 & Alya turn 5 .... Budak2 gegirl ni ada permintaan... katanya nak beg lulu belle shasha... ye la bukan selalu mintak kan.. masa birthday je la kan.. nak tak nak.. beli jugak... ala bukan mahal pun.... belikan jugaklah....


Alya happy dpt beg
Senyum...suka.. nmpk ler lesung dia

Aisyah punya pilihan.. black... lets dance shasha
Senyum melebar.. beg idaman Aisyah
meraikan hadiah.. Ali yg terlebih senyum
untuk my Ali.... ibu juga akan belikan hadiah untuk Ali... tunggu ya.. surprise..... Encik Hubby pula kena tunggu la your turn.... lmbat lagi kan....



Labels: , ,

2 Comments:

At Tuesday, 05 April, 2011 , Blogger Kasih Firdaus said...

wahhh meriah yer besday...apa pun utk semua" selamat hari lahir utk semua...comey2 korang ...muahhhhhhh

 
At Tuesday, 05 April, 2011 , Blogger aisyahalya said...

kasih... thanks... hehehe memang meriah tapi bulan tu bulan yg memerlukan Encik Hubby standby duit yg banyak.. hahahaha...

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home