Monday, November 1, 2010

Port Dickson


Hari minggu 31.10.2010,, sajer gi jalan-jalan ke Port Dickson... almaklum kakak ipar ada Condominium kat sana ... Admiral Marina and Leisure Club.. bersebelahan dgn Avillion Admiral Cove...

ha.. sempat snap...


Jalan-jalan sambil menghirup udara segar.. hmm nyamannya.. pemandangan pun cantik....  biler la nak ada rumah kat tepi pantai...kalau boring duduk kat bandar boleh lari jap kat rumah lagi satu.... hihihihihi.. berangan jek aku ni..



Syokkan kalau ada bot sendiri... mampu tengok je la
















Sempat laki aku memancing.... hehehehe siap standby director chair lagik... ish ish.. dapat tak ikan... confirm tak dapat sbb angin kuat betul...

Gaya ada... tp dpt ke????


alamak dah bersilang....

sweetnya Alia.. hihihihi

Aisyah dgn gaya director....





















Aku pun nak posing sakan gak.. heehehe.... meh tgk gaya ibu beranak tiga posing.....

eh.. Ali  interframe

gelap la...

senyum terpaksa
















Lepas ni meh tgk anak-anak mandi kat swimming pool plak.. nak mandi laut tak berani sebab ombak kuat tul.... tak sanggup....


Ali hanya mampu merenung...

Starting...


Gaya swimming instructer





lerrr.. pakai pelampung....
















Lepas dah puas mandi.. pegi makan kat tempat yg "KOROK" istilah kakak ipar aku... gelak nak pengsan aku dengar KOROK... terbayang tempat apa tu... samapi rupanya tempat tu nmpk mcm tak menarik tp memang sedap..... sesapa yg duduk kat PD... boleh terangkan tempat ni kat mana ek....

Gerai Nasi Lemak














 


tunggu hidangan sampai....







banyak lagi nak citer tp nanti ye... sambung lagi...

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home